به عنوان پرتوجوی ریکی، برای من پیش آمده بود که از یکی از مربیان خودم بپرسم که چرا سه بار سمبل های ریکی را نام می بریم؟ اگر با سمبل های ریکی آشنا نیستید، در ریکی اوسویی منظور من سمبلهای چوکوری، سی هی کی، هون شازشونن و دای کومیو هستند. البته در کارونا ریکی یا کاروناکی هم، همین وضعیت برقرار است. به عنوان مستر ریکی، چندین بار پیش آمده که شاگردانم از من بپرسند، چرا سه بار؟ و من صادقانه به آنها پاسخ دادم: نمی دانم! اما از وقتی که تصمیم به تولید محتوای حرفه ای در زمینه ریکی گرفتم، از محدوده ی اطلاعات عادی و دم دستی در این حیطه خارج شدم و دست به تحقیقات گسترده در این زمینه زدم. هنگام جستجو در اینترنت به متنی برخورد کردم که ترجمه آن خالی از لطف نبود، اما خیلی هم راضی کننده نبود:

بحثهای زیادی پیرامون اینکه چند بار نام اذکار ریکی را ببریم، وجود دارد. در نهایت، حتی یک بار گفتن آن کافیست و سمبل آنجا خواهد بود. اما من فکر می کنم ایده اولیه برای سه بار نام بردن به دلیل وجود سه کالبد هاله ای است.‌ یک سمبل به سمت بالاترین هاله ی روحانی می رود، دومی به سمت هاله ذهنی و سومی به سوی هاله فیزیکی. همچنین این سه بار با سه سطح ذهنی در ارتباط قرار می گیرند؛ که از سطح بالاتر خود برتر شروع می شود و به سمت سطح دوم ذهن آگاه و سطح آخر ذهن اصلی Core Mind می رود.

پس سمبل با سه سطح ذهن ایجاد هارمونی و تعادل می کند. (برای مدیتیشن یا برای مثال وقتی که دعا می کنید، انرژی به بالا نمی رود اگر با کل ذهن، در تعادل نباشد. در نتیجه به این دلیل لازم است که مانترا سه بار گفته شود.) [۱]

جواب قانع کننده تر را با ارجاع به خود واژه ریکی، در کتاب روح ریکی و بخش مبانی انرژی ریکی نوشته والتر لوبک و ترجمه شایان معین یافتم. در این فصل نویسنده سعی دارد معنای حروف ریکی را توضیح دهد. در ابتدا شکل سمبلهای ریکی را با قرائت قدیمی و جدید، مورد بررسی قرار می دهد که من در شکل زیر آنها را نمایش می دهم:

 

حروف قدیمی و حروف جدید ریکی

 

در تصویر بالا، سمت راست حروف قدیمی ریکی را مشاهده می کنید و در سمت چپ، حروف جدید را. در پایان این فصل از کتاب به بررسی واژه ی ری پرداخته می شود و به نظر می رسد عدد سه از این بخش قابل استخراج است. در تصویر زیر این استخراج را به شکل جزئی تر به شما نشان می دهم:

معنی ریکی ریکی چیست کلمه ریکی

همانطور که در تضویر مشاهده می کنید، بخش بالایی، بررسی معنی هر قسمت واژه “ری” است. در پایان این فصل، از واژه ری که چینی آن، به نام “لینگ” ترجمه می شود، می گوید که از دوره تکامل فلسفه ی تائو وارد شمنیزم شده است. در اینجا ری را “باران-ساز” معنی کرده است. قسمت بالای سمبل نشانگر باران است، قسمت میانی سه دهان باز، و قسمت پایین همان شمن و یا ساحر است. برای آسانتر کردن فهم این ترجمه ی تحت اللفظی، می توان آن را چنین تفسیر کرد: شمن (ساحر) سه بخش وجودش یعنی بدن (کودک درون)، ذهن (خودآگاه میانی) و روح (خودبرتر) و اشتیاق آنها برای هدف مشترک یا باران، تنظیم می کند. این کار به قدرت عشق نیاز دارد که می خواهد حقیقت، زیبایی، مهربانی و همچنین پذیرندگی قسمتهای مستقل خود شخص را حمایت کند. همچنین میل به بهبود وضعیت خودمان و وضعیت افراد اطرافمان را نیز در برمی گیرد. همانطور که در توضیح واژه “کی” و پیش از این در کتاب ذکر می کند، “باران” را می توان به شکل تاثیر الوهیت بر میدان روحی گسترش یابنده ی شخصی انسان درک کرد. تثلیثی که خود را آشکار می کند، همچون سه بار تکرار یک مانترا، برای فعال کردن سمبل ریکی هنگام درمان از راه دور (شامل راه نزدیک هم می شود)، بخش ضروری بسیاری از شکلهای امروزی کار با انرژی است.

امیدوارم که این مطلب به روشن شده چرایی سه بار صدا زدن سمبلهای ریکی، کمک کرده باشد.

نویسنده، مترجم و گردآورنده:

نجمه عشقی

najme.eshghi.coach's profile picture